Caută
Close this search box.

Sibiu: 32 de cadre medicale sunt infectate cu Covid-19

Un număr de 32 de angajaţi din Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Spitalul CF şi de la Serviciul de Ambulanţă Sibiu sunt infectaţi cu COVID-19, potrivit unui comunicat de presă al Prefecturii.

Cele mai multe cadre medicale infectate cu noul coronavirus sunt în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, unde sunt trataţi pacienţii adulţi cu COVID-19.

Conform datelor oferite de Direcţia de Sănătate Publică Sibiu, un număr de 32 de persoane au fost confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, din rândul personalului din sistemul de sănătate. În cadrul SCJU Sibiu, sunt confirmate pozitiv 28 de persoane după cum urmează: Secţia de Gastroenterologie: 2 medici, 7 asistenţi, 6 personal medical auxiliar. Secţia ATI: 2 asistenţi, 2 personal medical auxiliar. Secţia Medicală I: 1 personal medical auxiliar. Secţia Medicală II: 2 medici, 1 asistent, 1 personal medical auxiliar. Ginecologie: 1 asistent. Diabet: 1 asistent Personal nemedical: 2 persoane„, se arată în comunicatul Prefecturii Sibiu, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, doi medici şi un ambulanţier de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean sunt confirmaţi pozitiv, precum şi un asistent de la Spitalul CF Sibiu.

În ceea ce priveşte numărul de persoane confirmate pozitiv în urma testării SARS CoV-2, în judeţul Sibiu sunt 182 de persoane confirmate pozitiv. Până la data curentă au fost declarate vindecate şi externate 36 de persoane, iar 15 persoane au decedat, din rândul celor confirmate pozitiv„, se arată într-o informare de marţi, a Prefecturii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri