Caută
Close this search box.

Un primar a amendat o româncă pentru că l-a criticat pe Facebook

O localnică din comuna Floreşti, Cluj, a fost amendată de Poliţie cu 1.000 de lei, pentru că l-a criticat pe Facebook pe primarul localităţii, Horaţiu Şulea.

Şulea a fost condamnat, la sfârşitul anului 2019, la trei ani de închisoare, pentru abuz în serviciu contra intereselor publice, asimilată infracţiunilor de corupţie.

„Pentru ce am primit amendă?! Pentru că am postat în 25 martie 2020 pe profilul personal, criticând modul în care cetăţenii din comună Floreşti judeţ Cluj sunt informaţi pe site Primărie în timpul STĂRII DE URGENŢĂ.

Pentru că pe site primărie nu au fost postate anunţuri despre obligaţiile din ordonanţă, între 18 şi 25 martie 2020. Pentru că nu a fost postata Hotărârea CLSU prin care locurile de joacă erau închise publicului.

Pentru că până în dată de 25 martie 2020 pe site primărie nu era postat un anunţ cu un număr de telefon alocat, la care să putem anunţa cazuri de vecini peste 65 ani care au nevoie de ajutor”, informează Iulia Ungureanu.

În amendă se susţine că postarea Iuliei Ungureanu a „lezat demnitatea primarului, provocând indignarea cetăţenilor”. De asemenea, a fost amendat şi un alt localnic care a comentat postarea Iuliei Ungureanu. Iată postarea femeii şi amendă primită de la Poliţia Locală, subordonată primarului.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri