Caută
Close this search box.

FOTO. Protest în lenjerie intimă. Asistentele de pe secțiile COVID-19 nu mai vor să audă de haine! Nu le pasă de sancțiuni: „Eram transpirată leoarcă”

Apariția ce a adus zâmbetul pe fața unor pacienți infectați cu noul coronavirus. Asistenta a lansat o nouă modă! Zeci de femei i-au luat exemplul și s-au etalat în cea mai sexy lenjerie și costume de protecție transparente!

Fotografia de la care a început totul a devenit virală. O asistentă din Rusia a readus zâmbetele pe chipurile unor pacienți, toți bărbați, infectați cu noul coronavirus.

Femeia a apărut în salon purtând doar lenjerie intimă sub un combinezon transparent. Unul dintre pacienți a profitat de o clipă de neatineție și a fotografiat-o.

Imaginea a ajuns în ziarul din Tula, dar și în atenția conducerii spitalului.

Asistenta a fost „mustrată” de managementul Spitalului Clinic Regional Tula pentru nerespectarea regulilor privind echipamentul medical. Autoritățile locale au anunțat că femeia a fost „sancționată disciplinar” pentru abaterea vestimentară.

Cu toate că sexy-asistenta nu a oferit nicio explicație pentru cele întâmplate, se pare că a ales sp nu se echipeze cu scrub-ul medical din cauza temperaturii ridicate din saloane, neștiind cât de transparent este materialul din care sunt făcute combinezoanele.

Sancționarea asistentei a dat naștere unui protest inedit în Rusia. În orașul Samara, mai multe femei şi-au confecţionat costume de protecţie transparente şi au pozat la plajă.

„Jur că în doar două minute eram transpirată leoarcă, exact ca în saună. E imposibil să respiri, nu ştiu cum rezistă doctorii atâtea ore”, a spus una dintre femei.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri