Caută
Close this search box.

Marcel Ciolacu spune lucruri trăsnite. „Codrin Ștefănescu e omul lui Klaus Iohannis!” VIDEO

Ciolacu

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a apărut la TVR, unde s-a răfuit cu puciştii din PSD. El a afirmat că aceştia ar fi manevraţi de Klaus Iohannis şi de PNL.

Ciolacu nu a nominalizat pe nimeni dintre duşmanii săi din PSD. Codrin Ştefănescu este cel care a cerut alungarea lui Ciolacu din fruntea PSD. De asemenea, baronii PSD din Moldova i-ar fi cerut să se retragă din funcţie.

Principalele declaraţii:

„Eu sunt omul PSD-ului. Sunt de 30 de ani în partid, sunt membru fondator. Dacă anumite conduceri au făcut greşeli, au făcut pemtru că au luat decizii cu oameni din afară partidului.

Nu-mi cereţi să reacţionez cum au reacţionat anumiţi lideri ai acestui partid în trecut, însă ei nu au fost lideri cu adevărat.

Luptă politică este şi în interior, eu sunt preşedinte interimar. Ce nu înţeleg anumiţi colegi de-ai mei, asta este jocul pe care Iohannis îs PNL şi-l doreşte. Nu poţi să şubrezeşti un partid numai prin atacuri externe, este şi un joc intern. Eu m-am săturat de aceste … cu ‘securistii’, lucru care i-a dăunat fantastic acestui partid.

Satisfacţia mea nu este să înjur seara de câte ori l-am înjurat pe Iohannis. Nu mă întorc în trecut la acel tip de a face politică. La un moment dat, acest partid a fost decizional, condus de o mână de oameni, mică, lucru care a fost neproductiv.

Existau anumiţi lideri politici care nu puteau să meargă în piaţă să cumpere roşii. Eu merg în piaţă, nu m-a înjurat nimeni. Se crease această percepţie.

Unii să realizeze greşelile care le-au făcut şi acele greşeli ce efecte au avut asupra partidului. Acest partid nu mai poate fi confiscat pentru interese mici de grup.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri