Caută
Close this search box.

Şefa secţiei ATI de la „Gerota”, cea care a învins în lupta cu COVID-19, a fost numită director general

Alida Moise, şefa secţiei ATI de la Spitalul de Urgenţă „Dimitrie Gerota”, a fost numită director general al acestei unităţi sanitare.

„Alida Moise, cea care a învins moartea printr-o luptă crâncenă cu acest virus şi care va continua să salveze vieţi, a fost împuternicită să îndeplinească funcţia de director general al acestei unităţi”, a anunţat Marcel Vela.

„Tot de astăzi, directorul general al Spitalului de Urgenţă „Profesor Dr. Dimitrie Gerota” Bucureşti, Dinu Dragomir, a fost împuternicit director al Direcţiei Medicale din Ministerul Afacerilor Interne.

FOTO: Kanal D

Acesta va avea ca director adjunct pe medicul-şef al Secţiei Gastroenterologie din Spitalul „Gerota” respectiv, Claudia-Iulia Mahu, care a fost împuternicită să îndeplinească această funcţie”, a anunţat Marcel Vela pe contul său de Facebook.

Alida Moise a fost infectată, în luna martie, cu SARS CoV-2, după ce ar fi luat virusul de la managerul spitalului „Gerota”, care intrase în contact cu fostul ofiţer al MAI, care a ascuns faptul că se întorsese de curând din străinătate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri