Caută
Close this search box.

Sinucideri și aruncări de la etaj, aproape zilnice, în izolare? Oficial nu se comunică nimic

politia
Conform unor cercetări și anchete ale jurnaliștilor de la evz.ro, se pare că ar exista multe tragedii, aproape zilnic, în familiile celor care se află în izolare sau în carantină.

Nu se regăsește însă în niciun comunicat al Poliției Române vreun act de suicid, de când există starea de urgență. Cu toate acestea, SMURD-ul ar fi fost fost chemat, aproape zilnic, în ultima perioadă, la oameni care s-au sinucis în București…

„Am cules morți aproape în fiecare zi. Câteodată și câte doi. Oameni aflați în izolare care s-au sinucis.”, au declarat pentru evz.ro, surse din cadrul IGSU.

Afirmația a venit în contextul în care s-a pus întrebarea de ce s-a aruncat un bărbat de 40 de ani în apa lacului din Parcul Tineretului, pe data de 6 mai.

Parcul era închis, dar omul s-a dus acolo și și-a pus capăt zilelor.

Era tot în izolare…

Tot pentru evz.ro, oficiali din cadrul ISU au dezvăluit că gestul omului a fost văzut de paznicii parcului care au sunat la 112.

„Paznicii ar fi auzit zgomotul din momentul în care bărbatul a sărit în apă, iar când s-au apropiat au văzut cum plutește…”, au dezvăluit surse judiciare.

Aceleași surse au dezvăluit, în exclusivitate pentru evz.ro, că aproape zilnic au fost constatate decese ale persoanelor aflate în izolare.

Majoritatea, susțin aceleași surse, au fost precipitări, adică oamenii s-au aruncat de la etaj.

Pe site-ul Poliției Capitalei nu s-a regăsit nici măcar termenul de „moarte suspectă”, așa cum este folosit în astfel de cazuri, scriu cei de la evz.ro.

Iar la Institutul Național de Medicină Legală (INML) nu ar exista nici măcar persoane sau date de contact pentru presă, așa cum era odinioară. Evz.ro afirmă că se bazează pe seriozitatea a două surse și așteptăm reacția instituțiilor cu responsabilități în serviciul public, amintite aici, respectiv Poliția Capitalei și INML.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri