Caută
Close this search box.

Un star de pe Broadway s-a trezit din comă după ce a fost bolnav de COVID-19

Un star de pe Broadway, căruia i-a fost amputat un picior în timp ce organismul său lupta împotriva unei forme severe a maladiei COVID-19, s-a trezit din coma indusă în care a fost plasat de medicii unei clinici din Los Angeles, informează bbc.com.

Informaţia a fost dezvăluită de soţia artistului, Amanda Kloots. Ea a spus că este un miracol faptul că Nick Cordero este pe cale să se însănătoşească.

Actorul canadian, care a fost nominalizat la premiile Tonny pentru rolul din musicalul „Bullets Over Broadway”, se află internat într-un spital din Los Angeles de la sfârşitul lunii martie, potrivit Agerpres.

Soţia lui a publicat cu regularitate pe reţelele de socializare mesaje despre starea de sănătate a actorului, în vârstă de 41 de ani.

O campanie de strângere de fonduri demarată pentru ajutorarea cuplului şi a fiului lor, Elvis, a reuşit să adune peste 500.000 de dolari.

Nick Cordero a fost internat pe 30 martie după ce a fost diagnosticat cu pneumonie. Ulterior, el a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri