Caută
Close this search box.

Bode: Tronsonul Cristian-Predeal al autostrăzii Comarnic-Brașov va fi gata anul acesta, cu zece luni mai devreme

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, că tronsonul Cristian-Predeal al autostrăzii Comarnic-Brașov va fi gata cu 10 luni mai repede decât termenul prevăzut.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a declarat, vineri, în urma discuțiilor avute cu antreprenorul, că lucrările pe tronsonul Cristian-Predeal al autostrăzii Comarnic-Brașov vor fi gata în luna noiembrie.

„Dincolo de faptul că această investiţie merge înainte şi merge foarte bine, vreau să constat că după vizita din aprilie, progresul fizic este de peste 50%.

Astăzi am primit cea mai bună veste pe care puteam să o primim, de la un anteprenor român serios, care execută pentru prima dată un tronson de autostradă şi anume că lucrările vor finalizate și tronsonul va fi dat în trafic în luna noiembrie a acestui an, mai devreme faţă de graficul asumat prin contract, vorbesc de luna august 2021.

Cu 10 luni mai devreme ceea ce este foarte bine”, a declarat Lucian Bode, care a vizitat șantierul împreună cu premierul Ludovic Orban, potrivit Mediafax.

Acesta a mai spus că în județul Brașov sunt în derulare investiții de 1,2 miliarde de euro în domeniul feroviar.

FOTO: Digi24

„În acest moment, în zona Braşovului sunt multe investiţii şi pe feroviar. Tot ce înseamnă coridorul Braşov-Simeria, pe cele două secţiuni importante, Braşov-Apaţa şi Apaţa-Sighişoara, vorbim de investiţii de peste 1,2 mld de euro bani europeni”, a mai spus ministrul Lucian Bode.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri