Caută
Close this search box.

Cum s-a făcut de râs PSD mizând pe aşa-zisa dublare a preţului savarinei

psd

PSD susţine că savarina şi-a dublat preţul, de la venirea PNL la guvernare. Astfel, preţul acestei prăjituri a crescut de la 3 lei, în guvernarea PSD, la 6 lei, în guvernarea PNL.

„Trăim mai rău decât în timpul guvernării PSD”, scrie PSD Tismana, postând o imagine, în care se afirmă că „o savarină costă 6 lei în guvernarea PNL”.

Reacţiile ironice nu au întârziat să apară, pe pagina PSD postând chiar şi organizaţiile USR.

   

„Se apropie campania electorala si incep sa apara materialele de promovare.

Unele mai inspirate, altele mai…jenante. Cum este cazul machetei de mai jos, care are menirea sa ne convinga ca pe vremea PSD se traia mai bine.

Nu pot sa nu remarc faptul ca referirile la celebra prajitura i-ar face pe unii alegatori PSD, cu studii insuficiente de pe la periferie, sa faca o avalansa de glume fara perdea. Este si acesta un motiv pentru care macheta este un fiasco. PSD rateaza transmiterea mesajului.

Acum, vorbind serios, ma intreb cum poate minti PSD cu atata lejeritate? Cum poate sustine asta, cand stim cu totii ca ineficienta guvernarii social-democrate ne-au adus in pragul colapsului bugetar?

PNL a gasit vistieria goala cand a preluat puterea. Asta e realitatea frusta, nu cea pe care incearca sa o creeze reclamele electorale mincinoase ale PSD”, a comentat si Iulian Craciun, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri