Caută
Close this search box.

Discuţia privată dintre Dragnea şi Anca Alexandrescu a fost suspendată de pe post

şpagă

Realitatea Plus nu a mai continuat să difuzeze mult trâmbiţatul „interviu” cu Liviu Dragnea, deşi ar fi trebuit să fie încă cel puţin trei episoade. Până acum, Realitatea Plus a difuzat doar două episoade.

Luni, în emisiunea lui Laurenţiu Botin ar fi trebuit să fie difuzată a treia parte din cel puţin cinci părţi ale interviului. Cel puţin aşa a anunţat Botin, joi, înainte de a difuza prima parte. El spunea atunci că ar fi urmat să fie difuzate bucăţi din interviu până cel puţin miercuri, în această săptămână.

Luni însă, Botin a apărut în emisiune răfuindu-se cu ceilalţi jurnalişti care ar fi criticat difuzarea interviului, susţinând că aceştia sunt invidioşi şi se uită de jos în sus la audienţele Realitatea Plus. Apoi, Botin şi invitaţii săi s-au apucat să comenteze ce a spus deja Dragnea, în cele doar două episoade difuzate.

„Astăzi o să discutăm despre lucruri pe care Liviu Dragnea le-a spus”, a declarat Botin.

Suspendarea interviului apare în contextul amplificării războiului intern pentru şefia PSD şi după ce Liviu Dragnea a fost pedepsit cu suspendarea dreptului de muncă, după ce i-a păcălit pe şefii de la Rahova, în legătură cu interviul. Această sancţiune îi va afecta o posibilă solicitare de eliberare condiţionată.

Anca Alexandrescu, realizatoarea „interviului”, nu a mai apărut în emisiunea lui Botin. Ea anunţase săptămâna trecută ca Dragnea intenţionează să intre în greva foamei, în semn de protest pentru că i s-a suspendat dreptul la muncă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri