Caută
Close this search box.

Marcel Pavel, internat cu COVID la Balş: Mă simt ceva mai rău acum! Să vă fie ruşine celor care aţi scris mizerii despre mine

marcel pavel

Fraţilor, eu sunt o persoană cu coloana vertebrală, dreapta, nu am fost, nu sunt şi nici nu o să fiu niciodată implicat politic, clar! Trec prin momente de cumpănă a vieţii mele!, a declarat Marcel Pavel după ce a fost internat la Matei Balş cu COVID şi dublă pneumonie.

”Acum mă simt ceva mai rău, pe mine mă afectează cel mai tare zona plămânilor. Saturația oxigenului este relativ mică. Ceea ce simt eu acum pe pielea mea, nu pot să spun decât că sunt de acord cu specialiștii care s-au ocupat de testarea mea.”

Acuzat că ar fi fost plătit să se infecteze cu virusul chinezesc, Marcel Pavel a transmis un mesaj dur la adresa cârcotașilor în care precizează că nu e de glumit cu boala.

„În loc să veniţi în întâmpinarea mea cu un gând bun şi cu urări de sănătate v-aţi permis să scrieţi numai răutăţi!

Pe cei care aţi scris şi v-aţi permis să mă jigniţi şi să mă acuzaţi pe nedrept fără să aveţi nici măcar o dovadă că aş fi implicat în toată închipuirea aceasta bolnavă a voastră o să vă scot din listă şi o să vă blochez ca să nu va mai permiteţi să bârfiţi la modul ordinar la adresa mea!

Să vă fie ruşine celor care aţi scris mizerii despre mine! Este prima, dar şi ultima oară când o să mai scriu lucruri negative legate de detractori! Găsiţi pe altcineva pe care să bârfiţi, pe pagina mea nu este loc de aşa ceva! (…)

Am fost diagnosticat cu dublă pneumonie, boală care îţi dă nişte stări cumplite! Faptul că la cele 2 testări de Covid de până acum am ieşit pozitiv la nu mă încântă deloc, dar trebuia să dau nişte lămuriri în acest sens şi să vă împărtăşesc şi vouă această întâmplare nenorocită prin care trec şi nu vă doresc la niciunul dintre dv să treceţi prin ceea ce trec eu!

Nu sunt obligat să dau explicaţii, dar am făcut-o din bun simţ civic! Dumnezeu să ne binecuvânteze!”, a scris Marcel Pavel pe Facebook.

„În ultimele zile am trecut prin momente cumplite şi de aceea este lesne de înţeles că nu am mai apărut aici pe reţelele de socializare!

Regretul cel mai mare a fost acela că mass-media nu se dezminte niciodată, câteva excepţii făcând doar anumite publicaţii şi posturi de tv care au dat ştirile la modul foarte corect privind starea mea de sănătate şi cauzele reale ale acestei nenorociri care s-a abătut asupra mea, contactând o dublă pneumonie şi corelată cu acest nenorocit de COVID-19, fiindu-mi aproape fatale! (…)

Acum, cu ajutorul bunului Dumnezeu şi al întreg personalului Institutului ‘Matei Bals’, condus impecabil de către domnul Streinu-Cercel, am fost salvat, dar mai având încă o perioadă dificilă de trecut şi voi reveni la viaţa cum s-ar spune! Mă plec în faţa acestor eroi pentru priceperea, gesturile şi eforturile extraordinare ale medicilor, asistentelor medicale, infirmierelor Institutului ‘Matei Bals’”, a scris artistul, vineri, pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri