Senatorul PSD Gabriela Crețu, soţia lui Buzatu, a afirmat recent, într-o dezbatere din Parlamentul Romaniei, dedicată tehnologiei 5G, că „noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informații din noi”.

Gabriela Crețu susține că aceste informații sunt utilizate „pentru a ne controla comportamentele”.

Conferința a fost organizată de Comisia de Afaceri Europene din Senatul României. Președintele comisiei este chiar Gabriela Crețu. Fizicianul Cristian Presură a participat la această conferință, de unde a relatat siderat ce a putut să audă.

Printre campionii teoriilor conspirației a fost senatorul PSD Gabriela Crețu, care se recomandă drept „doctor în epistemologie” (teoria cunoașterii științifice). Ea a invitat la conferință și Coaliția STOP 5G România.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, ÎN MOMENTUL ASTA SE EXTRAG INFORMAȚII DIN NOI […] am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biți de informație pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. De asta daca măcar suntem resursă, TREBUIE SĂ PLĂTEASCĂ DIVIDENDUL [..] atât de nouă este tehnologia, încât tare mă tem că multe studii sunt interesate, plătite de unii sau de alții, știm din istoria științei, eu sunt doctor în epistemologie”, a spus Gabriela Crețu.

Cristian Presură a făcut apoi o sinteză pe Facebook a celor spune de nevasta baronului Buzatu.

Relatarea fizicianului:

Îmi pare rău că trebuie să fac referire la politică, dar până la urmă cred că asta lămurește misterul cum un ONG mic ca STOP 5G România a fost primit la audieri în Senat. De fapt, cred că e exact pe invers.

Doamna senator Gabriela Crețu (PSD) pare că se teme de 5G / surveillance / control, așa încă a rugat ea ONG-ul să facă un memoriu și să vină cu el „din partea societății civile”! Iată ce spun chiar ei: „La solicitarea Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României, Coaliția STOP 5G România a întocmit și a depus un Memoriu care prezintă poziția societății civice în raport cu această Comunicare”

Mai jos alte declarații din audiere:

(13:50) Senator Gabriela Crețu: e vorba de dezvoltarea acelor „industrii” care vor înlocui forța umană și omul cu roboți și inteligența artificială pe de o parte cu consecințele sociale despre care am mai discutat

(1:21:30) Senatorul Gabriela Crețu: „inteligența artificială prelucrează cantități de informație pe care noi nici nu le imaginăm, creează algoritmi pe care noi nici măcar nu îi înțelegem și S-AR PUTEA SĂ NE CONDUCĂ ȘI PE NOI LA MOMENTUL ASTA!” La remarca senatorului Ecaterina Andronescu că 5G-ul poate face mașinile să meargă singure și să scăpăm de traficul pe care îl avem, doamna Crețu continuă: „eu cred că dacă mai conducem mașînă, mai antrenăm inteligență. Mă tem să nu cădem în partea cealaltă în care efectiv să fim inutili. V-am mai spus eu că ASTA ESTE PRIMUL MARE EXPERIMENT GLOBAL, ASTA CU COVID-UL, ÎN CARE VOM AFLĂ CARE SUNTEM UTILI ȘI CARE SUNTEM INUTILI”

(48:40) Senatorul Gabriela Crețu: „odată cu lumea digitală se crează o nouă realitate, care este strict privată, pe care nu o înțelegem la nivel public, pe care nu o controlăm și nici nu o impozităm, că să spunem așa”.

Baronul PSD Dumitru Buzatu a refuzat insistent să poarte masca de protecție, la ședințele CJ Vaslui. El a afirmat ulterior, la Antena 3, că nimeni nu îl poate obliga „să se prostească” purtând mască.

284 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

2 + 2 =