Caută
Close this search box.

După ce a tot criticat guvernul, Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor

ponta

Victor Ponta rămâne fără titlul de doctor! Asta după ce – evident, fără nicio legătură – a tot criticat guvernul și actuala putere, în mod virulent, în ultima vreme. Dar, repetăm. nu poate avea legătură una cu alta …

Conform unor informații ale celor de la Agerpres, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie ar fi respins definitiv cererea fostului premier.

Vă readucem aminte că Ponta a solicitat anularea ordinului ministrului Educaţiei prin care i-a fost retras în anul 2016 titlul de doctor în drept.

Fostul candidat al PSD-ului la penultimele alegeri prezidențiale nu a fost de acord cu această decizie pe care a contestat-o.

Instanţa supremă a respins recursul lui Victor Ponta şi a menţinut o decizie a Curţii de Apel Bucureşti din februarie 2017, instanţa care a confirmat atunci retragerea titlului de doctor.

Se împlinesc aproape 4 ani de când ministrul Educaţiei la acea vreme, Mircea Dumitru, a semnat pe 1 august 2016, ordinul de retragere a titlului ştiinţific de doctor în drept în cazul lui Victor Ponta.

Un răspuns

  1. Bine i-a făcut capsomanului ,să vadă și el cum este când se aplică legea . Legătură are maniera lui de a se contra toată ziua cu actualul guvern și decizia Înaltei Curți . În schimb ,individul a rămas cu titlul de ,,dottore ” pa care i l-a aplicat domnul Băsescu Traian și care a ordonat să-l treacă pe linie ,,moartă ”atunci când ex-premierul se tot ducea pe la Bruxelles și-l ,,sifona ” copios ,crezând fără just temei că i-ar putea lua locul . Stop game !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri