Caută
Close this search box.

VIDEO MagnaNews LIVE Dragoș Gruiță, antreprenor: Companiile trebuie să mizeze pe echipă în perioada de criză

Dragoș Gruiță, antreprenor, a declarat la MagnaNews LIVE că, în perioada aceasta de criză determinată de coronavirus, companiile trebuie să mizeze pe echipă, nu pe ajutorul extern.

În prezent, Dragoș Gruiță este managing partner la Wellnessist, platformă care promovează și vinde aparate menite să asigure o calitate bună a vieții.

Dintre produsele Wellnessist, atrage atenția în mod deosebit purificatorul de aer, un aparat capabil să neutralizeze virusurile și bacteriile dintr-o încăpere, motiv pentru care unele spitale și-au achiziționat deja un atfel de aparat, în contextul pandemiei de coronavirus.

Purificatoarele de aer CellFlow și IonFlow sunt imbatabile în materie de performanța curățării aerului de poluanți, cu costuri de utilizare reduse. Mai mult, filtrele EcoPrecision sunt mai performante decât filtrele HEPA, fiind în același timp produse din lemn reciclat”, ne-a declarat Dragoș Gruiță.

Din cauza pandemiei de coronavirus, economia a scăzut cu 20 la sută, relevă un studiu realizat de Confidex, un proiect al grupului Impetum. Studiul a analizat încrederea în economie în vremuri de criză și a vizat 39.000 de companii, în intervalul februarie-aprilie 2020.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri