Caută
Close this search box.

Violeta Alexandru îi întinde o mână pensionarului care a ameninţat-o cu moartea

violeta alexandru

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a anunţat că îl caută pe pensionarul PSD care a agresat-o, pentru a purta o nouă discuţie cu acesta despre problemele pensionarilor.

Alexandru a menţionat că are informaţii, conform cărora respectivul bărbat a fost trimis de PSD Sector 6 să îi saboteze conferinţa de presă.

„Am informaţii din care rezultă că PSD Sector 6… Nu mă miră, cunoscându-l pe liderul de la PSD Sector 6, pe Gabriel Mutu, nu mă miră că ar putea apela la asemenea tactici, cunoscând că există o legătură între PSD şi trimiterea domnului, agitarea lui ca să facă atmosfera la conferinţă, să ştiţi că eu nu judec pensionarii după simpatiile politice.

Pentru mine, aceşti oameni sunt oameni greu încercaţi în viaţă, într-adevăr, nivelul pensiilor nu acoperă tot necesarul pe care îl au.

Nu doar că, deşi m-a ameninţat cu moartea, deşi era extrem de agitat, lucru pe care îl văd că regretă, eu am avut o discuţie cu dânsul la faţa locului, la finalul discuţiei eu zic că s-a liniştit şi a înţeles argumentele mele. Echipa mea este în proces de a-l căuta, imediat ce voi putea voi programa o discuţie, dacă doreşte. Nu sunt genul care să urle, eu cred că prin felul meu de a fi l-am convins pe domnul respectiv să se liniştească, i-am propus să discutăm, eu răspund la telefon, am audienţe. I-am propus să discutăm împreună, calm, fără injurii şi fără jigniri”, a declarat Violeta Alexandru.

Pensionarul pesedist care a înjurat-o pe Violeta Alexandru şi a ameninţat-o cu moartea se numeşte Tudor Bădeanu. El a declarat la Antena 3 că „parcă diavolul m-a trimis”.

„Stau chiar în zonă şi am aflat că e conferinţa şi m-am dus acolo şi normal că m-am răzbunat. Să mărească pensiile cu 40% şi să mărească şi alocaţiile copiilor. Am pensie 1.100 de lei. Am fost lăcătuş şi sudor electric. La grupa a II-a.

Şi eu am rămas uimit ce am avut eu de am spus cuvinte urâte. Nu ştiu, parcă diavolul m-a trimis. Aveţi cuvântul meu că eu sunt un om foarte calm, foarte liniştit, dar nu ştiu ce am avut”, a declarat Tudor Bădeanu, la Antena 3.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri