Caută
Close this search box.

Omul cu Valiza TelDrum, Sergiu Iordan, candidează la şefia CJ Teleorman, din partea USR PLUS

sergiu iordan

Sergiu Iordan, bărbatul care a pus la dispoziţia Rise Project valiza cu documente incriminatorii la adresa lui Liviu Dragnea, candidează din partea USR PLUS, pentru şefia Consiliului Judeţean Teleorman.

El este acuzat de oamenii PSD că este fost ofiţer SRI acoperit. Dacă ar câştiga, firma Tel Drum va rămâne fără contractele uriaşe pe care continua să le obţină de la CJ Teleorman.

„Pe o pagină de facebook, nou creată, tocmai ce am fost ‘deconspirat’ ca ofiţer de securitate. WOW… ce ştire, repede a fost distribuită de vreo zece ori, şoc şi groază, nu altceva.

O să spun o singură dată, pentru cei care mă cunosc mai puţin, nu am colaborat şi nici nu colaborez cu SRI sau SIE. Asta e, ghinion, un fake news prost ales.

În schimb, tocmai ce am înţeles că ceva lighioane politice sunt agitate. Oare de ce? Dacă nu au nimic de ascuns în activitatea Consiliului Judeţean Teleorman, nu trebuie că cineva să îşi facă griji, dimpotrivă, vor descoperi în membrii Alianţei USR PLUS parteneri oneşti cu care pot lucra pentru proiecte de dezvoltare a judeţului.

Dar dacă, în schimb, vor doar consilieri ce-şi vând votul, atunci da, au o mare problemă.

Când valoroşii detectivi vor mai dori să facă investigaţii, n-ar strica să dea o mână de ajutor şi în anchetele din cadrul DNA ce-i privesc pe contracandidaţii mei la preşedinţia Consiliului Judeţean Teleorman. Foarte posibil, acolo chiar pot găsi informaţii sulfuroase”, anunţă Sergiu Iordan.

El a publicat şi mesajul distribuit de PSD pe reţelele de socializare: „Provenit dintr-o familie care a activat în acelaşi serviciu secret post decembrist (Securitate), fost ofiţer SRI acoperit, sau cu acoperire la diverse instituţii importante ale statului, în misiuni naţionale, lăsat să-şi creeze reţea de informatori şi să obţină importante sume de bani cu uşurinţă, aşa a introdus în presă prin reţeaua Valiza de la Rise Project, devenit celebru la TV prin postul DIGI 24”.

Firma Tel Drum a continuat să primească şi anul acesta milioane de lei de la Consiliul Judeţean Teleorman. Procurorii DNA îl acuză pe Liviu Dragnea că este beneficiarul adevărat al afacerilor derulate de Tel Drum.

Jurnaliştii de la Rise Project l-au prezentat în februarie pe cel care le-a oferit celebra valiză cu informaţii despre legăturile lui Liviu Dragnea cu Tel Drum şi cu afaceriştii din Brazilia.

„Faceţi cunoştinţă cu Sergiu, omul care ne-a adus #valiza Tel Drum: un monument de curaj pe feuda unei grupări de crimă organizată. Aceasta este perspectiva lui, de martor cu identitate protejată la DNA”, anunţa Rise Project, pe Facebook.

Sergiu Iordan este inginer electronist şi locuieşte în Turnu-Măgurele. El s-a întâlnit cu jurnaliştii, când le-a dat valiza, pe un câmp la 2,5 km distanţă de Turnu-Măgurele.

„Crezi că am curaj să predau aşa ceva în văzul lumii? M-am temut, e normal. Prima dată m-am dus la Râse Project şi apoi la DNA. La DNA este tot conţinutul valizei”, a spus Sergiu.

El a mai spus că nu s-a schimbat nimic în Teleorman după ce Liviu Dragnea a intrat la închisoare.

„Nu s-a schimbat mare lucru. Sunt oamenii PSD în toate instituţiile locale. Teama a rămas aceeaşi, îşi pot pierde locul de muncă. Asta este principala lor temere”, a adăugat Sergiu Iordan.

El a explicat apoi cum a ajuns în posesia valizei. „Cineva din Tel Drum a vrut să o ascundă, însă a ascuns-o foarte prost, pe proprietatea altcuiva. S-a gândit că o ascunde bine, se aştepta să aibă casa percheziţionată, însă a ascuns-o prost, într-o casă vecină. (…) Mi-a fost frică, altfel nu ceream identitate protejată. Cu aşa ceva în braţe, câtor romani nu le-ar fi frică?”, a dezvăluit Iordan.

Sergiu Iordan este preşedinte al USR Teleorman.

Un răspuns

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri