Caută
Close this search box.

Tragedie în România. Copil mort în mașina de spălat

Polițiștii  cercetează un caz șocant, privind moartea unui copil de 7 ani!

Reprezentanții Poliției Tulcea spun că, marți seara, au fost alertați, prin 112, că un copil, de 7 ani, a fost găsit decedat în cuva unei mașini de spălat dintr-o casă de pe strada Orizontului din municipiul Tulcea. Un echipaj de poliție a ajuns repede la fața locului, unde ajunsese și un echipaj medical de intervenție. Medicii au declarat decesul micuțului.

Din primele cercetări, a reieșit că băiatul și sora lui, de 3 ani, au fost lăsați nesupravegheați de părinții lor, care erau în curtea casei. Cei doi copii se jucau și, la un moment, se pare că băiatul a intrat în cuva mașinii de spălat. Capacul ar fi fost apoi închis ermetic, nu se știe în ce împrejurări. Minorul a murit asfixiat.

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă și s-a dispus efectuarea unei necropsii medico-legale, pentru stabilirea cauzelor decesului. Anchetatorii au anunțat și Direcția de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Tulcea.

Directorul DGASPC Tulcea, Gabriel Marinov, a declarat că părinții copilului au realizat tragedia abia după două ore, când au revenit din curte. Se pare că, din joacă, fetița ar fi împins hubloul mașinii de spălat, iar fratele ei a rămas captiv în cuvă, fără aer. Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Tulcea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri