Caută
Close this search box.

Chirieac se dă bine pe lângă Ludovic Orban. „Face eforturi supraomenești pentru țară!”

chirieac

Bogdan Chirieac l-a lăudat excesiv pe premierul Ludovic Orban, în timp ce în Parlament aveau loc dezbateri legate de moţiunea de cenzură.

„Premierul Orban face eforturi supraomeneşti pentru a ţine tara pe linia de plutire. Orban are nişte proşti în echipă sa, prosti cu IQ mic, care sust ţinuţi de organizaţiile PNL”, a declarat Chirieac la Antena 3, luni după-amiaza.

Chirieac este beneficiarul a numeroase contracte pe bani publici cu instituţii ale statului. PSD a suferit o uriaşă înfrângere, luni, în Parlament, nereuşind să asigure cvorumul pentru dezbaterea moţiunii de cenzură.

Liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, a anunţat luni, după înfrângerea suferită de PSD în Parlament, că moţiunea nu va mai fi votată în noua sesiune, care începe de la 1 septembrie.

„Tocmai ce am depăşit o zi în care nu s-a reuşit dezbatere moţiunii. Avem această moţiune depusă în sesiune extraordinară, sesiune care se încheie astăzi. Sesiunea ordinară va începe mâine, nu găsesc oportun că aceasta moţiune să fie dezbătută într-o altă sesiune. Este punctul meu de vedere, cred că în acest moment nu mai este oportună o discuţie pe această moţiune”, a declarat Simonis.

Întrebat dacă moţiunea ar putea fi dezbătută în situaţia în care CCR respinge sesizarea Guvernului pe tema moţiunii de cenzură, Simonis a răspuns nervos: „Nu ştiu cum va judeca Curtea. Cred că în acest moment nu mai e oportună discuţia”.

Întrebat dacă PSD va depune o nouă moţiune de cenzură, Simonis a fost reticent. „Cred că a discuta despre o nouă moţiune este mult prea devreme”, a spus deputatul PSD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri