Caută
Close this search box.

Dan Tudorache, cadidatul PSD la Primăria Sector 1: „Clotilde Armand este agent străin!”

daniel tudorache

Primarul Sectorului 1, Dan Tudorache (PSD), a declarat, într-o intervenţie la Antena 3, că europarlamentarul Clotilde Armand ar fi agent străin.

El a negat că Poliţia Locală a urmărit-o în Piaţa Victorie, în februarie 2017. Armand a depus plângere penală, la DNA, împotriva lui Tudorache.

„E fake news, e campanie electorală. Dacă s-ar fi întâmplat în 2017… în ce an suntem acum? Dacă era o faptă penală putea să facă plângerea într-un timp scurt. Dar să spui după 3 ani jumătate ca a fost urmărită? Interesul ei este să creeze o presiune că este urmărită.

Ar putea să fie urmărită doar de SRI, pentru că ar fi agent străin. Nu poate să o urmărească Poliţia Locală. Instituţiile statului poate să acţioneze.

Cine să o urmărească pe ea în 2017, pierduse alegerile. Nu ştie decât să facă plângeri penale. Bine că nu-şi aduce aminte că acum 100 de ani s-a întâmplat ceva în Sectorul 1.

Singurii abilitaţi să o urmărească este doar SRI şi sunt convins că o fac. Toată lumea consideră că este agent străin. Nu am probe, am zis toată lumea, este un zvon”, a declarat Tudorache.

Clotilde Armand, actual candidat la Primăria Sectorului 1, a fost filată şi fotografiată la protestele #Rezist din 2017, de către angajaţi ai Poliţiei Locale a Sectorului 1. Primar al sectorului este Daniel Tudorache (PSD).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri