Președintele filialei PNL Bistrița-Năsăud, Ioan Turc, a reacționat, joi, la scandalul național generat de filmarea făcută de primarul de la Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, cu fetița sa, dezbrăcată și pusă în genunchi cu fața la perete, spunând că partidul se dezice de acest personaj. Inițial, Turc atunci când a fost întrebat despre abuzul de care este acuzat Ogâgău a spus: ,,Sunt la un șpriț cu premierul”.

Ca urmare a înregistrării apărute în spaţiul public, cu primarul din Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău, PNL Bistriţa-Năsăud precizează că acesta nu mai este membru PNL şi nu candidează la primărie din partea Partidului Naţional Liberal.
Ne delimităm categoric de acest tip de comportament şi condamnăm ferm orice act de violenţă împotriva copiilor, indiferent de agresor. Orice gest reprobabil la adresa minorilor trebuie cercetat şi pedepsit.
Partidul Naţional Liberal nu va accepta niciodată să fie asociat cu violenţa de orice tip, cu atât mai puţin cu cea îndreptată împotriva minorilor, în familie sau în afara ei. Suntem partidul care susţine înăsprirea pedepselor împotriva agresorilor și împotriva actelor de violenţă verbală şi fizică”, a declarat președintele filialei PNL.

Inițial, Ioan Turc a fost contactat pentru a comenta aceste imagini apărute în spațiul public, iar raspunsul său a fost cel puțin surpinzător. ”Sunt la un șpriț cu premierul, deci nu am timp acuma, sunt în campanie electorală”, spus turc, conform intregistării audio prezentată de ObservatorBN

Traian Ogâgău se afișează însă în campanie cu însemnele PNL și susține că este candidat susținut de liberali pentru un nou mandat.

Și premierul Ludovic Orban, președintele PNL, s-a delimitat de Ogâgău, susținând, joi, într-o declarație făcută la Constanța, că nu a văzut filmulețul făcut public și că primarul de la Sîngeorz nu este candidatul liberalilor: ”Credeți că eu pot să urmăresc fiecare candidat? Nu e candidatul nostru, e candidat independent”

147 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

7 + 6 =