Caută
Close this search box.

VIDEO. Primarul român care s-a filmat în timp ce își „disciplina” fiica, în genunchi și repetând după el: „Sunt cea mai obraznică fată”

traian ogâgău

UPDATE. JOI 17 septembrie. Pe numele primarului în cauză s-a deschis dosar penal pentru faptele incredibile descrise mai jos.

Primarul în funcție al orașului Sângeorz-Băi și candidat pentru un nou mandat, s-a filmat în timp ce își umilește și pedepsește fiica, ținând-o dezbrăcată, în genunchi, cu mâinile deasupra capului. Înregistrarea video a fost făcută publică de presa locală. Edilul, Traian Ogâgău, a replicat într-un comunicat postat pe pagina sa de Facebook, susținând că totul este pus la cale de adversarii săi politici și menționând – în favoarea metodelor sale de „educație” un citat din Biblie: „Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze”.

S-a filmat în timp ce îi repetă fiicei, care stă în genunchi cu mâinile sus: copilul repetă plângând: ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta”, „Nu mai sunt o figurantă”

Într-o înregistrare video realizată de Ogâgău și apărută în spațiul public, fetița sa repetă, printre suspine ”Nu mai sunt obraznică și nu mai supăr pe mama și tata”, în timp ce Traian Ogâgău îi spune ce să mai zică: O să fac exerciții și o să învăț”, ”Ce-am făcut astăzi e ieșit din comun”, ”Sunt cea mai obraznică fată din hotelul ăsta” ,”Și de acum îs cuminte” ”Și nu mai sunt dezordonată”

Ogâgău continuă cu noi propoziții pe care fata trebuie să le repete: ”mă fac fată cuminte”, „nu mai sunt o figurantă”.

Comunicat oficial al primarului din Sângeorz-Băi :„Cine cruță nuiaua, își urăște fiul, dar cine îl iubește are grijă să îl disciplineze, spune un proverb din Biblie”

Ogâgău recunoaște într-un mesaj video postat pe pagina sa de candidat că filmarea a fost făcută chiar de el în timp ce se afla cu copiii la schi, dar spune că este viața lui personală și că filmarea ”nu poate fi folosită în campanie, cu atât mai mult copiii”.

Potrivit acestuia, PSD ”terfelește imaginea copilului”, dar nu spune nimic despre comportamentul său, ci mai debrabă pare să își justifice comportamentul avut față de fiica sa.

Ce spune legea privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului: tratamentele crude, inumane sau degradante, sancționate

La art. 90, aliniatul (1), legea nr. 272/2004 privind protecţia şi promovarea drepturilor copilului prevede ca  „Părinţii copilului sau, după caz, alt reprezentant legal al acestuia, autorităţile publice şi organismele private au obligaţia să ia toate măsurile corespunzătoare pentru a facilita readaptarea fizică şi psihologică şi reintegrarea socială a oricărui copil care a fost victima oricărei forme de neglijenţă, exploatare sau abuz, de tortură sau pedeapsă ori tratamente crude, inumane sau degradante”.

Internauți: Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?

„Se pare că aveți o capacitate intelectuală extrem de precară, oarecum la nivelul educației, dacă nu vedeți nicio legătură între faptul că umiliți un copil, care va este chiar fiica și faptul că doriți să conduceți o comunitate. Cum îi veți conduce pe oameni, în același mod medieval în care vă educați fiica?”, comentează pe Facebook Emanuel -Focsani.

„Nu zice nimei să nu îți pedepsești copilul, prin luarea de jucării, etc… Dar să îl umilești în halul ăla… trebuie să fii puțin dement.. să nu te gândești ce traume/sechele pot avea in viitor asupra copilului…”, scrie Marian Florin Suciu.

Dar protecția copilului unde este.? Ce face doarme? De ce nu ridică bietul copilaș iar faptasul sa ia ani grei de pușcărie? În ce țară mai trăim?, scrie și Petru Man, un alt internaut pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri