Caută
Close this search box.

Marina Almăşan i-a luat un interviu Olguţei Vasilescu. Ce a urmat este horror…

marina almăşan

Interviu ireal realizat de Marina Almăşan, realizatoare TVR, cu Lia Olguţa Vasilescu, candidat al PSD pentru Primăria Craiovei. Almăşan i-a făcut numeroase complimente vicepreşedintelui PSD, iar aceasta s-a plâns de limbajul agresiv din politică.

„Olguţa Vasilescu una dintre cele mai puternice românce ale momentului”, începe interviul realizat de Almăşan, pentru revista pe care o patronează, Femei de 10, care are şi emisiune de televiziune, pe postul naţional.

Iată câteva mostre de întrebări şi răspunsuri:

Marina Almăşan: Pentru că sunteţi o femeie frumoasă, cocheta, extrem de feminină – spun cei care vă cunosc de aproape . Cum se împacă feminitatea cu profilul unei “femei puternice”?

Lia Olguţa Vasilescu : Depinde de la femeie la femeie, dat totdeauna o femeie puternică are şi slăbiciunile ei, şi latura ei sensibilă.

Marina Almăşan: Sunteţi o femeie frumoasă şi plăcută. Sunt sigură că mulţi bărbaţi v-au făcut curte. Ce a avut soţul dumneavoastră şi nu au avut toţi ceilalţi? Cum v-a cucerit?

Lia Olguţa Vasilescu : Siguranţă de sine şi faptul că e foarte prezentabil.

Olguţa Vasilescu, unul dintre cei mai agresivi şi toxici politicieni români, s-a plâns limbajul jignitor din politică.

„Mi se pare că trăim într-o epocă în care ură şi invidia nu cunosc limite, iar limbajul agresiv şi jignitor sunt considerate ‘in ordine’. Parcă aşa ne spunea şi Johannis, atunci când o femeie din politica era jignită suburban… Că e ceva normal. Nenorocirea este că, după ce limitele au fost trecute şi unii au înţeles că aşa trebuie, o să se bucure şi ei de ‘tratamentul’ asta”, a spus Olguţa Vasilescu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri