Caută
Close this search box.

VIDEO Clotilde Armand spune pas RTV, Nu discută cu cine dezinformează și calomniază

clotilde armand

Armand a refuzat să răspundă reporterilor postului România TV, afirmând că acest post „calomniază şi dezinformează”.

Clotilde Armand s-a aflat în Parcul Herăstrău pentru o întâlnire cu alegătorii. Adriana Bahmuţeanu şi-a făcut apariţia, alături de o echipă de la România TV, pentru a face scandal că Armand refuză să intre în dialog cu ea.

Întrebată de echoiopa RTV despre acuzaţiile lui Bahmuţeanu, Armand a spus că nu vrea să discute cu reprezentanţii acestui post de ştiri.

„Cine sunteţi dvs? De la România TV? Îmi pare rău, dar spuneţi atâtea calomnii şi atâta dezinformare că eu nu pot dialoga civilizat cu dvs. Vă rog să spuneţi adevărul. Fiecare are dreptul să îşi spună opinia, eu nu am venit aici ca oamenii să facă scandal.

Dar suntem într-o ţară liberă, fiecare are dreptul la opinii, le ascultăm, chiar dacă sunt spuse într-un mod violent”, i-a spus Clotilde Armand reporterului de la România TV.

Adriana Bahmuţeanu, Oana Lovin şi Codruţa Cerva au făcut scandal, la un eveniment de campanie organizat de PNL şi USR, pentru promovarea candidaturii lui Clotilde Armand. Lovin şi Cerva, activiste notorii ale PSD, au strigat obscenităţi de la portavoce, la adresa lui Orban, a liberalilor şi a membrilor USR.

Evenimentul a avut loc în zona Parcului Herăstrău. „Muie PNL”, ”Muie ciuma galbenă” şi „Muie USR” au strigat cu portavocile Lovin şi Cerva.

De asemenea, ele l-au înjurat şi pe Ludovic Orban, când a luat cuvântul. ”Bufonul USR-ului” şi ”Sluga ocultei mondiale”, au strigat cele două.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri