Caută
Close this search box.

VIDEO Pe ce stadion fabulos va juca CFR Cluj meciul decisiv de Europa League, cu Djugardjen

CFR Cluj se va lupta de la 20:00, cu campioana Suediei, pentru un loc în play-off-ul Europa League. Partida cu Djurgarden este programată pe Tele2 Arena, stadionul de 290 de milioane de euro, din capitala Stockholm.

CFR Cluj va juca în turul 3 preliminar al Europa League după ce a fost eliminată dramatic de croaţii de la Dinamo Zagreb, în turul 2 preliminar al Ligii Campionilor.

Incredibila Tele2 Arena a fost inaugurată în 2013 şi a costat 290 de milioane de euro. Djurgarden și Hammarby sunt echipele care împart stadionul de 30.000 de locuri care seamănă cu o arenă dintr-un film science fiction.

Superba arenă din Stockholm a găzduit şi concerte ale unor staruri internaţionale, precum Madona sau celebrele trupe rock Iron Mainden şi Rolling Stones.

Partida Djurgarden – CFR Cluj va fi transmisă în România, de Digi Sport și Look Plus, de la ora 20.00. Dan Petrescu are emoții înaintea partidei. Nu este convins că Ciprian Deac va fi sută la sută pregătit pentru bătălia pentru locul de play-off.

Dacă va trece de Djurgarden, CFR ar da în ply-off-ul Europa League peste KuPS sau Suduva, două formații modeste.

În sezonul trecut, CFR a ajuns până în 16-imile Europa League, unde a fost eliminată de Sevilla, care a câștigat trofeul în cele din urmă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri