Caută
Close this search box.

CFR Cluj s-a calificat în grupele Europe League după o victorie categorică

CFR Cluj s-a calificat fără emoţii în grupele Europa League la fotbal, după ce a învins formaţia finlandeză KuPS Kuopio cu scorul de 3-1 (2-0), joi seara, pe Stadionul ”Dr. Constantin Rădulescu” din Cluj-Napoca, în play-off-ul competiţiei.

Campioana României s-a impus prin golurile marcate de Mario Rondon (5, 56), ambele după centrări ale lui Ciprian Deac din faze fixe, şi de Gabriel Debeljuh (42), din centrarea lui Adrian Păun. Golul de onoare al nordicilor a fost înscris de Aniekpeno Udoh (90+1), când nu mai conta, potrivit Agerpres.

Ca şi tururile preliminare, play-off-ul Europa League se dispută în manşă unică.

Pe un teren greu, cu bălţi pe alocuri, CFR a făcut un joc solid, a controlat partida şi a punctat când a trebuit, oaspeţii neavând alte situaţii clare de gol în afară de faza din care au marcat.

CFR mai putea marca, dar portarul Virtanen s-a opus şuturilor lui Debeljuh (64) şi Pereira (90).

Oaspeţii au marcat golul de onoare când CFR aştepta ultimul fluier al arbitrului (90+1), şutul lui Udoh din marginea careului fiind deviat de Hoban.

CFR va evolua pentru al doilea an consecutiv în grupele Europa League, tragerea la sorţi fiind programată vineri, de la ora 14:00, la Nyon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri