Preşedintele Klaus Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm şi „rămâne doar preşedintele PNL”, a afirmat, luni, preşedintele PSD, Marcel Ciolacu.

„Iohannis nu se poate ridica la nivelul gravităţii momentului pe care îl traversăm. Un preşedinte de ţară ar fi dat românilor un mesaj de încredere şi speranţă că lucrurile sunt sub control.

În schimb, Iohannis rămâne şi acum doar preşedintele PNL, care se luptă cu Opoziţia şi cetăţenii, găsiţi vinovaţi pentru creşterea infectărilor. Deşi haosul sanitar a cuprins deja Capitala şi Clujul, Iohannis pare neclintit în unicul său plan: alegerile.

Sănătatea nu contează! Doar puterea. Toată puterea din România pentru sine şi camarila liberală, pentru a aduce în Parlament toţi traseiştii, impostorii şi interlopii din PNL. Cu ce preţ însă?”, a scis Ciolacu într-o postare pe contul său de Facebook.

Preşedintele Klaus Iohannis a afirmat, luni, la Palatul Cotroceni, că alegerile parlamentare vor avea loc la data stabilită de lege – 6 decembrie.

200 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here