Liberalii au transmis că PSD reușește să compromită, prin toxicitatea alegerii lui Florin Iordache, o nouă instituție fundamentală în statul român – Consiliul Legislativ.

„Nu există sfidare mai mare decât aceea de a-l pune paznic asupra legislației României pe cel care a făcut tot posibilul pentru a hăcui legislația în domeniul Justiției, un adevărat torționar al statului de drept, servitorul de încredere al lui Liviu Dragnea”, arată reprezentanțîi PNL.

„Alegerea lui Florin Iordache arată că PSD nu a înțeles absolut nimic din mesajul pe care l-a primit din partea românilor la urne. Sinecurismul este o boală veche a PSD, care se vrea a fi mascată prin încercarea eșuată din aceste zile de a confecționa imaginea unui partid care s-ar reforma.

Dovada faptului că PSD rămâne un partid retrograd, toxic și nereformabil este tocmai susținerea lui Florin Iordache în poziția de președinte al Consiliului Legislativ, înainte chiar de a corecta cadrul legislativ al acestei instituțîi și cu speranța de a obține un mandat pe viață și de a profita de configurația actuală a Parlamentului. Legea de funcționare a Consiliului Legislativ va trebui revizuită”, transmite PNL.

Sursa citată a precizat că PNL îi asigură pe români că, odată cu alegerile parlamentare din 6 decembrie, „vor putea fi deparazitate toate instituțiile statului, în care PSD și-a plantat oameni precum Florin Iordache, în defavoarea celor care într-adevăr fac cinste funcției publice”.

„România are nevoie de corectarea tuturor derapajelor produse în această perioadă, de actualul Parlament, compromis și expirat, dominat de PSD, iar PNL este partidul care va face aceste reforme îndelung așteptate”, a adăugat sursa menționată.

Camera Deputaților și Senatul au votat, în plenul reunit, numirea lui Florin Iordache la șefia Consiliului Legislativ. Pentru funcția de președinte al Secției de evidență oficială a legislației și documentare din cadrul Consiliului Legislativ, a fost votat George Edward Dîrcă, senator USR.

446 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here