Caută
Close this search box.

Primul soț al Adinei Alberts a murit de corona, al doilea e Viorel Cataramă

adina alberts

Bancherul olandez George Alberts, primul soț al Adinei Alberts, a murit din cauza infectării cu coronavirus. La 66 de ani, el a fost în comă timp de zece zile, la Institutul „Matei Bals”.

Alberts era internat în spital de trei săptămâni. El locuia de 25 de ani în România și a fost căsătorit cu Adina Alberts (51 de ani), actuala soție a lui Viorel Cataramă. Ea scris un mesaj pe Facebook, în care acuză sistemul medical românesc de moartea lui George Alberts.

„S-a zbătut 3 săptămâni ca să supraviețuiască. Din păcate nu a reușit. Nu, nu l-a răpus acesta boală pandemică deși se infectase cu Sars-Cov2 în urmă cu câteva săptămâni. Ci sistemul de sănătate românesc care este în mare parte bolnav și plin de bube! Sunt prea tristă acum că să fac o analiză ‘la rece’. Și prea scârbită. Dar lucrurile nu trebuie să rămână așa.

GEORGE ALBERTS s-a stins aseară, la 66 de ani, răpus de crasa indolență a unor membri ai personalului medical dintr-un mare spital public bucureștean.
De naționalitate olandeză, a iubit România imediat ce a pus piciorul pe aceste meleaguri. Se întâmpla asta în urmă cu 25 de ani! Dar țara asta i-a venit ‘de hac’! Dumnezeu să-l ierte și să îl primească alături de EL!”, a scris Adina Alberts.

Numeroși bancheri au postat mesaje de condoleanțe.

„Dragul nostru prieten George Alberts a murit aseară din cauza complicațiilor coronei. Verificându-mi telefonul, mi-am dat seama că avem sute de amintiri plăcute împreună, de la Tanzania la Madrid și chiar aici, în România, cine de Crăciun în Marriot, brunch la DonCafe (încă îmi plac ouăle Benedict), nenumărate petreceri și evenimente.

Sunt recunoscătoare pentru toate acestea, pentru timpul petrecut împreună, pentru sfaturile, prietenia și joie de vivre. Și nu voi uita niciodată ultimul tău sfat, acum 2 săptămâni, să-mi porți mereu zâmbetul. Îți mulțumesc că exiști în viața mea!”, este unul dintre mesaje.

„Cea mai tristă veste pe care am primit-o în ultima vreme! Unul dintre cei mai mișto oameni (șefi) cu care am lucrat în sistemul bancar, s-a stins noaptea trecută, după ce a pierdut lupta cu virusul COVID! Dumnezeu să te odihnească în pace, George!”, este un alt mesaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri