Caută
Close this search box.

Fostul internațional Florin Prunea: ”Șefii FRF și-au BĂTUT JOC DE O ȚARĂ”

Fostul internațional, component al Generației de Aur de la ”Mondialele” din 1994 și fost președinte al clubului Dinamo București, Florin Prunea, a lansat încă un atac la adresa oficialilor FRF după ratarea atât de penibilă a calificării la turneul final al Campionatului European de fotbal. Care campionat va fi găzduit, în premieră absolută, inclusiv de câteva stadioane din București.

Acest lucru nu putea rămâne fără reacții între adevărații oameni de fotbal.

La trei săptămâni după ce l-a luat în colimator pe directorul tehnic al federației, Mihai Stoichiță, Prunea i-a criticat chiar pe șefii cei mari de la Casa Fotbalului.

Fostul portar al ”Generației de Aur” este profund nemulțumit de faptul că selecționerul Mirel Rădoi nu a avut în contract obiectivul de a califica echipa națională la Euro.

Conducătorii FRF, criticați extrem de aspru de Florin Prunea

”Noi am investit sute de milioane în stadioane, am făcut metrou, tren. A fost o muncă titanică, toată lumea, Guvernul, toată lumea a semnat și s-a ținut de cuvânt. Acum văd că vin persoane de la Federație care spun că selecționerul nu a avut calificarea la acest Euro în contract”, a fost atacul lui Florin Prunea la adresa conducătorilor de la FRF, în frunte cu președintele Răzvan Burleanu și consilierii săi.

”Eu, dacă eram eram premierul României, îl chemam pe domnul de la MTS să facem o analiză, să vedem ce se întâmplă la această Federație. Și-au bătut joc de o țară. La Europene participă cine vrea și cine nu vrea, dar noi suntem atât de ipocriți încât să spunem că mergem la Mondiale”, a mai spus el, foarte recent, la emisiunea Liga Digi Sport.

După cum bine se știe, echipa națională a României a ratat și ultima șansă de a se califica la Euro, după ce a fost învinsă rușinos de Islanda, scor 1-2, în semifinalele barajului din Liga Națiunilor. După acel joc și înfrângerile cu Norvegia și Austria, numeroși oameni din lumea fotbalului i-au cerut demisia lui Mirel Rădoi, ba chiar și celor de la Federația Română de Fotbal (FRF).

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri