Caută
Close this search box.

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl compară pe preşedintele Iohannis cu Ceaușescu

ciolacu

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, l-a comparat pe Klasu Iohannis cu fostul dictator comunist Nicolae Ceaușescu. Este a doua referire la Ceaușescu pe care șeful PSD, urmaşul partidului comunist, o face în acest fel.

„În România sunt urme vagi de democrație. Abuzul se face de la Președinție, până la Guvern, ne îndreptăm spre o cale pe care am mai trăit-o, cea dinainte de 1989. Cine e cu noi, bine, cine nu, să plătească. Vor avea însă o surpriză neplăcută pe 6 decembrie.

Președintele nu are dreptul, nu este democratic să își pună gaj credibilitatea pentru un partid politic, mai ales pentru un guvern incapabil să gestioneze marile provocări prin care trece România.

Astea sunt apucături de dinainte de 1989, implicarea președintelui în favoarea guvernului. Numai atunci se mai spunea ‘avem carne, avem de toate’”, a declarat Ciolacu.

În urmă cu două zile, Ciolacu afirma că „să știți că pe Ceaușescu l-am împușcat pentru că a plătit datoriile”, apoi se întreba retoric: „Ce facem cu cei care au îndatorat țara acum?”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri