Caută
Close this search box.

Mărturii cutremurătoare. ”DUMNEZEUL fotbalului ne părăseşte, îţi mulţumim pentru tot, Diego”

Fostul mare fotbalist italian Andrea Pirlo, acum antrenorul echipei Juventus, a spus, după moartea lui Diego Maradona, că Dumnezeul fotbalului ne părăseşte.

„Dumnezeul fotbalului ne părăseşte, îţi mulţumim pentru tot, Diego”, a scris Pirlo, pe Twitter, potrivit news.ro.

Diego Maradona a încetat din viaţă, miercuri, la vârsta de 60 de ani, iar vestea l-a devastat pe Lionel Messi, care a transmis un mesaj emoționant, conform gsp.ro.

„O zi foarte tristă pentru toți argentinienii și pentru fotbal. Ne părăsește, dar nu pleacă, pentru că Diego este etern. Păstrez toate momentele frumoase trăite alături de el. Profit de ocazie pentru a transmite condoleanțe familiei și prietenilor lui”, a scris, pe Instagram, Lionel Messi.

„Nu am nicio explicaţie, ci numai durere! Nu poţi spune nimic în aceste momente şi simt că nu mai am capul pe umeri. Sunt distrus”, a declarat, pentru TyC Sports, Cesar Luis Menotti, selecţionerul sub comanda căruia Diego Armando Maradona a debutat la naționala Argentinei.

„Astăzi îmi iau de la un prieten rămas-bun, iar lumea, de la un geniu etern. Unul dintre cei mai buni din toate timpurile. Un mag fără egal. El pleacă prea curând, dar lasă o moștenire uriașă și un gol care nu va fi niciodată umplut. Odihnește-te în pace! Nu vei fi uitat niciodată”, a scris pe Instagram Cristiano Ronaldo.

Cristiano Ronaldo a notat, miercuri, că Diego Maradona, prietenul său de care se desparte astăzi, pleacă prea devreme, dar lasă “o moştenire fără limite”.

“Astăzi mă despart de un prieten şi lumea se desparte de un geniu etern. Unul dintre cei mai buni ai tuturor timpurilor. Un magician inegalabil. Pleacă prea devreme, dar lasă o moştenire fără limite şi un gol care nu va fi ocupat niciodată. Odihneşte-te în pace, craque. Nu vei fi uitat niciodată”, este mesajul lui Ronaldo.

La rândul său, Carles Puyol, fostul căpitan al Barcelonei, a scris pe Instagram: „Odihneşte-te în pace, prietene! O îmbrăţişare puternică pentru familia sa şi pentru poporul argentinian”.

„A plecat cel mai mare din istorie, cel mai bun fotbalist din lume! Îmi pare rău pentru familia sa şi pentru durerea pe care o resimţim cu toţii acum”, este mesajul transmis de Davor Suker. „Îţi mulţumim pentru tot, Diego”, stă scris pe contul de Twitter al clubului FC Barcelona. Thank you for everything, Diego”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri