Caută
Close this search box.

Mihai Tudose (PSD) trimite campania lui Ponta şi Tăriceanu la Studiourile Disney

mihai tudose

Vicepreședintele PSD Mihai Tudose se arată convins că partidul lui Ponta și Tăriceanu nu va întra în Parlament. El a avut mai multe replici batjocoritoare la adresa fostului său coleg, Victor Ponta.

Aşadar, se poate spune despre Tudose: „Fii atent ce faci şi ce spui atunci când eşti coleg de partid cu el, că după ce nu vei mai fi te va face praf”.

„Dacă fac 4% sunt șmecheri. Dacă fac sub 3% vor pierde și banii pentru campanie, ceea ce nu ar fi rău”, a declarat Tudose.

Întrebat cum este posibil ca Pro România să ia atât de puțîn, având în vedere că are „două locomotive, Ponta și Tăriceanu”, Tudose a continuat cu ironiile, într-un interviu pentru Adevărul Live, citat de AK24: „Lângă Gara de Nord este muzeul locomotivelor și vedeți că nu mișcă nici una”.

„Când văd afișele cu ei doi, este un omagiu lui Walt Disney. Unul a luat 1% (Tăriceanu) la prezidențiale și Ponta nu a candidat. Ponta a luat 5% la Gorj, unde este deputat”, a mai spus Tudose.

„La cum îl cunoaștem pe Ponta, nu poți face nimic cu el. El a nenorocit USL-ul. S-a jurat că el o să fie prim-ministru și Antonescu candidat la Președinție. Țineți minte cine a candidat la Președinție? Săracul Antonescu a fost împins pe scări. (…) Dacă Ponta candida pe listele PSD, era revoltă în PSD”, a mai spus Tudose.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri