Caută
Close this search box.

Zece morţi şi şapte răniţi în incendiul de la ATI a SJ Piatra Neamţ

UPDATE Zece pacienți au decedat după ce un incendiu a izbucnit sâmbătă după-amiază la Secția ATI din incinta Spitalului Județean Piatra Neamț, potrivit unui nou bilanț. Un medic a suferit arsuri extinse.

Ministrul Sănătății a precizat că opt dintre victimele decedate sunt din salonul unde a izbucnit incendiul, iar două din salonul alăturat.

Şapte persoane au decedat, sâmbătă seara, în urma incendiului izbucnit la secţia ATI a Spitalului Judeţean din Piata Neamţ, a anunţat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, Irina Popa.

„Incendiul a fost localizat şi lichidat în cel mai scurt timp. Din păcate, în urma incendiului s-au înregistrat şi victime, mai exact şapte persoane au decedat”, a declarat Popa, la Digi 24.

Alte două persoane, una fiind medic, sunt în stare gravă. 16 pacienţi erau internaţi în două saloane la ATI, potrivit unui comunicat al spitalului.

Patru autospeciale de la UPU Iaşi se deplasează către Piatra Neamţ pentru a prelua medicul cu arsuri grave şi alţi pacienţi. Se pregăteşte şi o autospecială de la Spitalul Militar Iaşi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri