Caută
Close this search box.

Cât te costă o baie cu apă caldă, la un hotel din Bucureşti

apă caldă

Administratorul unui hotel din București a lansat o oferta adaptată situației extrem de delicate, legate de furnizarea agentului termic în București.

Directorul Hotelului Unique din București oferă cetățenilor din oraș interesați posibilitatea să se cazeze preț de câteva ore, pentru o baie cu apă caldă. Ideea a fost lansată în contextul în care zeci de mii de bucureșteni nu au apă caldă și căldură.

Totul a pornit pe 9 decembrie, când un client a venit la un hotel din zona centrală a Capitalei și a spus că nu vrea o cameră pentru o noapte, ci doar pentru un duş cald. Managerul nu a stat mult pe gânduri și i-a făcut o oferta mai amplă.

„Ideea ne-a venit de la un client care a spus că vrea și un abonament săptămânal”, a explicat managerul hotelului, Andreea Micu. Apoi, ideea s-a transformat într-o ofertă, scrie Ziare.com.

„Ajutăm bucureștenii… ce nu au apă și căldură de câteva zile… cu apă caldă și căldură de la Hotel Unique. Păstrați-vă în formă și curați!”, se arată într-un anunț postat pe pagina de Facebook a hotelului.

Astfel cine vrea să facă un dus cald și să petreacă câteva ore într-o camera încălzită, să bea o cafea sau un ceai cald în condiții de hotel trebuie să scoată din buzunar 170 de lei.

„Nu cronometrăm cât stă fiecare persoană. Nu este vorba de minute sau de ore, nici nu contorizăm apa folosită. Oferta include mai mult decât un duş. Include efectiv folosirea unei camere de hotel, cu facilitățile respective: încălzire, aer condiționat, internet, wirelles, minibar, ceai sau cafea din partea casei și, bineintele, consumabilele pentru baie, săpun, șampon, feon, prosoape, papuci, halate de baie”, a spus managerul hotelului.

Reprezentanta unității hoteliere spune că de obicei persoanele care vin stau câteva ore și nu stă nimeni la ușă să le spună când să plece acasă. După fiecare client, camera este sterilizată cu lampa cu ultraviolete germicidale, virucide și ozon. O camera folosită este lăsată și 24 de ore liberă, înainte să fie ocupată de un alt client.

„Câțiva au venit deja și alți câțiva și-au făcut rezervări. Lumea este încă circumspectă. Au venit în general soț și soție. Am avut atât cupluri de tineri, cât și de vârstnici”, a mai spus managerul Andreea Micu.

Reprezentanta hotelului a mai spus că va menține oferta atât timp cât este nevoie, „până vine apă caldă în București”. Deja oferta a fost preluată și de alte hoteluri din București, potrivit managerului Andreea Micu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri