Caută
Close this search box.

De la Liviu Vârciu s-a mutat la un fotbalist de top

Mihai Costea iubește din nou: după despărțirea de Daniela Crudu, „Nilă” s-a combinat acum cu Adelina Nica, o fostă prietenă a „Cruduței”, care a mai avut în trecut relații cu bărbați celebri în lumea mondenă a Capitalei.

Fostul atacant al Craiovei și al FCSB-ului reprezintă una dintre revenirile spectaculoase din Casa Pariurilor Liga 1. Dacă foștii săi colegi Raul Rusescu și Cristi Tănase au ales drumul Clinceniului, „Nilă” s-a orientat spre Târgoviște.

Până să semneze cu Chindia, atacatul în vârstă de 32 de ani a „marcat” însă pe plan sentimental. Încă de la începutul anului, Mihai Costea se iubește cu Adelina Nica, una dintre provocatoarele prezenţe feminine din showbiz-ul românesc.

Mihai Costea se iubește acum cu Adelina Nica, o fostă parteneră a lui Liviu Vârciu

Adelina Nica nu este deloc străină de lumea mondenă, Mihai Costea nefiind singurul bărbat celebru din viața ei. Frumoasa brunetă a trăit o poveste de iubire cu Adrian Turcu, fiul lui Vasile Turcu, fostul acționar de la Dinamo, decedat în urmă cu 3 ani.

Dragostea celor doi a fost una cu năbădăi. Adelina s-a despărțit de cel poreclit „Rambo” din cauză că ar fi fost un bărbat posesiv și pentru că ar fi înșelat-o. Prin viața actualei partenere a lui „Nilă” a (mai) trecut și artistul Liviu Vârciu.

Originară din Țăndărei, Adelina dă semne clare că își dorește ca Mihai Costea să fie ultimul bărbat din viața ei. Pe Facebook, la statusul relației, a trecut că este logodită, în timp ce pe Instagram are postată o fotografie cu Florin Costea (n.a. – fratele lui Mihai Costea), însoțită de mesajul „La mulți ani, cumnate! Toate visurile devin realitate…”.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri