Caută
Close this search box.

Diana Şoşoacă şi Mircea Dăneasa fac promovare unui site neonazist

Diana Şoşoacă

Diana Şoşoacă și Mircea Dăneasa, ambii senatori AUR, promovează pe paginile lor de Facebook articole de pe un site cu numeroase articole rasiste, cu puternic accent nazist, incorectpolitic.com. Acest site are categorii sugestive, precum „Problema țigănească” și „Chestiunea jidănească”.

Când vaccinurile contra coronavirusului au ajuns la Institutul „Matei Balş”, senatorul AUR Mircea Dăneasa a promovat pe pagina sa de Facebook un articol de pe incorectpolitic.com, în care se susține că primul pacient vaccinat în SUA ar fi primit de fapt apă salină și că se urmărește uciderea unui miliard de oameni.

„Acuma, e chiar ciudat. Guvernatorul tocmai l-a denumit pe primul vaccinat ca fiind ‘pacientul zero’. Poftim ? ‘Pacientul zero’ este o cunoscută sintagmă medicală care desemnează prima persoană infectată într-o epidemie. ‘Pacientul zero’ poate să fie și o metaforă pentru acțiuni inițiale care au consecințe majore pe parcurs. Asta ar fi putea fi parte din același scenariu prin care își bat joc de noi arătându-ne deschis ce se întâmplă”, se afirmă în articol.

În articol sunt redate comentarii de pe Internet menite să susțină afirmațiile autorului:

”Primii două-trei milioane de oameni vor fi injectați cu doze false”/ ”Prima etapă a vaccinării s-ar putea să folosească placebo. Vor manipula numerele și vor crea aparența că vaccinul are efect, pentru a le procura oamenilor un fals sentiment de siguranță”/ ”La secunda 11, omul nu se poate abține și face semnul satanei”/ ”I-au injectat ceva solutei salină. Femeia e o mare actriță”/ ”Vor să ucidă 1 miliard de oameni în mod direct, și să otrăvească următoarele 3 generații”.

Un alt titlu de pe acest site, referitor la vaccinare.

Site-ul incorectpolitic.com are categorii foarte explicite, precum „Problema țigănească” și „Chestiunea jidănească”.

Titlu reprezentativ privind articolele din secțiunea „Chestiunea jidănească”.

Titluri din secțiunea „Problema țigănească”.

 

Articole de pe acest site sunt distribuite și de senatoarea AUR Diana Şoşoacă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri