Caută
Close this search box.

Începe bătălia pentru Cotroceni! Cine ar vrea sau ar putea să-i ia locul lui Klaus Iohannis!

Întrebat dacă își dorește să fie președintele României, fostul premier a spus: “Dacă voi candida, nu știu încă, dar nu e exclus nimic. Nu exclud posibilitatea asta. Cred că sunt foarte mulți români care se gândesc la lucrul acesta, pentru că e o poziție din care, de multe ori, crezi că poți să faci niște lucruri. Chiar dacă nu e întotdeauna așa. (…) Dar să răspund pe scurt la întrebare – da, nu exclud!”

Întrebat dacă se vede președintele României, Cioloș a răspuns: “Păi, dacă nu m-aș vedea, nu m-aș gândi să candidez. Probabil va fi 2024. Dacă nu o să fie în 2024, nu știu dacă o să mai fie. Dar dacă știrea e că Cioloș va candida la președinție, e o interpretare. N-am spus că voi candida, am spus că nu exclud și v-am explicat și de ce. Nu e sigur, dar nu e exclus!” – a spus Dacian Cioloș la Digi 24.

Dacian Cioloș își anunță voalat intenția de a candidat la alegerile prezidențiale din 2024. Invitat în emisiunea La cină, cu Ionela Năstase și Adi Hădean, fostul premier, în prezent europarlamentar, a spus că este posibil să candideze pentru Cotroceni.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri