Caută
Close this search box.

Călin Popescu Tăriceanu, despre urmărirea sa penală: Guvernul pe care l-am condus NU a făcut nici o plată către Microsoft

călin popescu tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu, fost premier, a făcut, luni, precizări după ce DNA a solicitat președintelui României începerea urmăririi penale împotriva sa.

Guvernul pe care l-am condus nu a făcut nici o plată către Microsoft aau firmele distribuitoare de licențe Microsoft. În condițiile în care nu s-a făcut NICIO PLATĂ, o acuzație de luare de mită mi se pare aberantă”, a scris Tăriceanu într-o postare pe facebook.

Tăriceanu mai spune că redeschiderea dosarului e o dorință de răzbunare a președintelui Iohannis în ceea ce îl privește.

Interpretez această redeschidere a dosarului ca o dorință de răzbunare a președintelui Iohannis și de înlăturare totală de pe scena politică românească a singurului opozant pe care domnia sa îl are. Mandatul al doilea al lui Klaus Iohannis începe să semene din ce în ce mai mult cu al doilea mandat al lui Traian Băsescu, mandat dominat de abuzurile pe care le știm cu toții. Este clar că președintele Iohannis merge pe același drum de politizare a justiției, de înlăturare prin intermediul procurorilor DNA a opozanților”, afirmă Tăriceanu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri