Caută
Close this search box.

Norvegienii au finalizat ancheta: nu e nicio legătură clară între moartea celor 33 de bătrâni recent vaccinați și vaccinul în sine

Norvegienii nu au găsit nicio legătură clară între vaccinul Pfizer și decesul a 33 de persoane în vârstă, care ar fi decedat după ce le-a fost administrată prima doză de vaccin. anti Covid.

Norvegia a recomandat, totuși, o evaluare suplimentară a persoanelor în vârstă și fragile, conform Hot News.

Scandivanii au înregistrat 33 de decese în rândul persoanelor în vârstă după ce au primit prima doză de vaccin, însă acest lucru nu ar avea legătură cu vaccinul, susțin autoritățile.

Norvegienii susțin că nu există nicio legătură între vaccin și decese

Din totalul persoanelor decedate, „toate erau persoane cu vârsta înaintată, fragile și care aveau boli grave”, a subliniat directorul autorităţii norvegiene de sănătate publică, Camilla Stoltenberg.

„Referitor la cauza deceselor, nu a existat nicio analiză. Cel mai important este să ne amintim că 45 de persoane mor în fiecare zi în case de bătrâni din Norvegia. Deci, nu s-a stabilit să existe un exces de mortalitate sau că aceasta ar avea legătură cu vaccinurile”, a adăugat expertul.

Cu toate acestea, norvegienii sunt foarte atenți când vine vorba să-și vaccineze în viitor pacienții în vârstă, suferinzi de alte boli. „Nu este exclus ca o parte dintre cei cărora li se propune să se vaccineze să fie nişte persoane într-atât de fragile încât vaccinarea să fie de prisos, căci starea lor se poate deteriora din cauza unor efecte secundare normale”, a declarat Stoltenberg.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri