Caută
Close this search box.

Restaurantele, cinematografele, teatrele şi sălile de jocuri de noroc din județul Constanța vor fi redeschise, de joi

Restaurantele, cafenelele, cinematografele, teatrele și sălile de jocuri de noroc din judeţul Constanţa se vor redeschide, începând de joi, la o treime din capacitate, a decis Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

Măsura se aplică în toate localităţile din judeţul Constanţa, cu excepţia comunei Fântânele, unde rata incidenţei este peste trei la mia de locuitori.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Constanța a decis miercuri încadrarea judeţului în limita de incidenţă cuprinsă între 1,5 şi mai mică sau egală cu 3/1.000 de locuitori.

Măsurile decise de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă:
Organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole şi/sau concerte este permisă, cu participarea publicului până la 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
Organizarea şi desfăşurarea spectacolelor de tipul drive-in este interzisă.
Organizarea şi desfăşurarea în aer liber a spectacolelor, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale este interzisă.
Activitatea cu publicul a operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00.
Activitatea restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare, este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului şi în intervalul orar 06.00-23.00.
Activitatea cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc este permisă fără a depăşi 30% din capacitatea maximă a spaţiului.
Măsurile intră în vigoare de joi, pentru o perioadă de 14 zile, când urmează să fie reevaluată, și sunt valabile inclusiv pentru municipiul Constanța, unde rata de infectare este de 2,59 la mia de locuitori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri