Caută
Close this search box.

Clotilde Armand: ”Eu și Vlad Voiculescu am ajuns ”ținte” pentru că am avut curajul să ne luăm la trântă cu Mafia”

Primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, promite că va explica pe o rețea de socializare cum au ajuns ea și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, principalii inamici ai PSD.

Atât edilul de la Sectorul 1, cât și ministrul au publicat pe paginile de Facebook o discuție în care încearcă să desființeze “câteva minciuni vânturate în spațiul public în linșajul mediatic recent la care suntem supuși”.

Clotilde Armand mai precizează că faptul că nu au în spate “televiziuni de casă”, i-a transformat în principalele ținte pentru PSD.

Cum am ajuns eu și Vlad Voiculescu principalii inamici ai mafiei

În jurul prânzului, Clotilde Armand făcea o postare pe Facebook în care le anunța urmăritorilor săi dezvăluiri despre mafia cu care se confruntă și adevărul despre ceea ce ea și ministrul Sănătății au făcut “în câteva luni de când suntem la Guvernare”.

“Eu și Vlad am devenit principalii inamici ai PSD. Și suntem foarte încântați de asta. S-au spus prea multe minciuni și s-au scris multe știri false despre mine și ministrul Vlad Voiculescu în ultimele zile.

Știu, noi n-avem posturi de ‘televiziune de casă’ conduse de foști turnători sau fugari anchetați de Justiția Română, noi am ales să oprim finanțarea din bani publici a acestor trusturi coordonate politic după bunul plac al unor personaje sinistre. Rezultatul? Am devenit amândoi principalele ținte ale PSD pentru că avem curajul să ne luăm la trântă cu Mafia care a guvernat prea mult timp România.

 

Un răspuns

  1. Asta-i mai trebuia Clotildei ! Războiul cu mass-media . De fapt , pentru a contura situația , Bucureștiului îi trebuia o asemenea cață . Vorbim de București și am uitat că , de fapt , Bucureștiul nu mai este locuit de bucureșteni . Capitala României a ajuns orașul cu cea mai mizerabilă imagine în fața poporului român . O rușine ! Nu este posibil ca , acești alogeni care se autointitulează bucureșteni , în termeni populari niște venituri pripășite , de 30 de ani să gestioneze prin vot acordat impotenței administrative și intereselor de clan , tot ceea ce numim „inima României” . În curând vom vedea în fruntea primăriei capitalei un olandez sau , de ce nu , un chinez . Cu rușii suntem dușmani de moarte de la Dimitrie Cantemir încoace , cu nemții stăm bine că le lingem „burgherii” deci nu au interes , franțujii nu mai contează în Europa , suedezii ne-ar preda lecții de socialism și ne-am săturat , uk- indomii sunt pe cont propriu de anul ăsta , poate doar Biden să mai găsească vreo spiță de român vorbind bine nemțește și victimă a holocaustului care să fie interesat să pună ordine în spiritul și cutumele legislației române după model mormon . Da ! Stai liniștită Clotilde că peste patru ani mai furi un mandat că vin ai tăi și la președinție .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri