Caută
Close this search box.

Mesajul premierului pentru sindicaliști și bugetari: Anul acesta nu e dat nimeni afară, toată lumea își primește sporurile și salariile

Florin Citu

Anul acesta nu vor avea loc disponibilizări în sectorul public, angajații la stat își vor primi salariile și sporurile, este mesajul premierului Florin Cîțu pentru sindicaliștii care anunță prelungirea protestelor:

“Cred că asta fac sindicatele, încearcă să susțină angajații. În același timp, mesajul pentru sindicaliștii și angajații din sectorul bugetar este același, în 2020, când toată economia trecea prin cea mai amre criză din ultimii 100 de ani, când în sectorul privat a fost 1,4 milioane de oameni în șomaj tehnic, când a trebuit să facem efort, oameni car eplăteau taxe ca să susțină salariile din sectorul public, sectorul public a primit creșterea salarială normală, nu a fost nimeni dată afară.

Anul acesta nu e dat nimeni afară, toată lumea își primește sporurile și salariile. Eu nu văd o problemă. Cum se întâmplă că foarte mulți lideri sindicali sunt aceeași de 30 de ani de zile? Acolo chiar nu se întâmplă nimic. Ar trebuie să ne întrebăm cum funcționează lucrurile”, a declarat joi premierul Florin Cîțu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri