Coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, Valeriu Gheorghiță, admite, în premieră, că au existat unele tensiuni între el și ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

Într-o intervenție la Matinalii Digi FM, medicul Valeriu Gheorghiță a declarat că au existat viziuni diferite privind modul în care se desfășoară campania de vaccinare.

Nu e vorba despre o neînțelegere. Au fost, dacă vreți, la un moment dat, viziuni diferite legate de aspectele de comunicare și informare ale campaniei de vaccinare, probleme legate de modalitatea de derulare a activităților de vaccinare, de organizare a centrelor. După cum știm, a fost o serie de acte normative care au trebuit duse la bun sfârșit. Și vorbim despre acea ordonanță de urgență care prevedea modalitatea de plată a personalului din centrele de vaccinare, discuții tehnice care cred că le-am gestionat bine”, a spus Valeriu Gheorghiță.

Gheorghița mai spune că acum problemele au fost rezolvate, iar relația cu ministrul Vlad Voiculescu este una contructivă.

68 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here