Caută
Close this search box.

Nelu Ploieşteanu are Covid şi este internat în stare gravă, la Spitalul Floreasca

nelu ploieşteanu

Nelu Ploieșteanu se află internat în stare gravă, la Terapie Intensivă, la Spitalul de Urgență Floreasca din Capitală. El a fost diagnosticat cu COVID-19. Informația a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al instituției.

Informațiile despre starea de sănătate a lui Nelu Ploieșteanu au fost publicate inițial de către jurnalista Mara Bănică, pe contul de Facebook.

„Este intubat în stare extrem de gravă, bolnav de Covid, cu o saturație de 50% și cu plămânii afectați în proporție de 70%.

Acest mesaj este un strigat disperat al familiei către medicii de la Floreasca, care în ultimele 24 de ore, stresați și obosiți pe bună dreptate, nu au găsit calea de a comunica cu fiica artistului, Aneta.

În astfel de momente, în care părintele tău se luptă pentru fiecare respirație, ai vrea să dai viață de la ține, doar ca să trăiască. Dragi cadre medicale, vă e greu de un an de zile în lupta voastră continuă. Dar puțină empatie și o vorbă bună pot schimba enorm starea unui om”, a scris aceasta, pe pagina ei de Facebook.

Nelu Ploieșteanu, pe numele sau real Ion Dumitrache, este unul dintre cei mai cunoscuți interpreți de muzică lăutărească din România. A cântat la restaurantele Caraiman, Bulevard, Doina, Crama Domnească, Şarpele Roşu sau Caru’ cu Bere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri