Caută
Close this search box.

Omul pentru care Edi Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj în primul mandat!

edward iordănescu

Giedrius Arlauskis a revenit la CFR Cluj. Portarul lituanian s-a întors după 6 luni în Gruia după un scurt periplu în Golf și a semnat un contract valabil până în vară cu ardelenii. La Cluj, Arlauskis va fi pregătit din nou de Edi Iordănescu, alături de care a colaborat în începutul sezonului 2018-2019.

De altfel, Giedrius Arlauskis este omul pentru care Edi Iordănescu a fost dat afară atât de timpuriu în primul mandat de către Neluțu Varga. Antrenorul ardelenilor a refuzat atunci să îl scoată pe Arlauskis, așa cum a venit mesajul din lojă, și a plătit cu postul înfrângerea cu Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor.

Giedrius Arlauskis, omul pentru care Edi Iordănescu a fost dat afară de la CFR Cluj!

Edi Iordănescu (FOTO) avea să fie adus la CFR Cluj în locul lui Dan Petrescu. “Bursucul” a plecat de la ardeleni după ce a reușit să câștige titlul în sezonul precedent, iar Edi Iordănescu a preluat formația ardeleană.

Avea să fie un mandat extrem de scurt, cu doar 3 meciuri oficiale. Edi Iordănescu a câștigat Supercupa României, însă a pierdut manșa tur cu Malmo, din preliminariile Ligii Campionilor, scor 0-1, rezultat pentru care a plătit cu postul.

“Antrenorul a refuzat. ‘Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză’”

Damjan Djokovic, fostul jucător al celor de la CFR Cluj, a povestit în presa din Olanda că Edi Iordănescu a fost demis atât de rapid de la CFR Cluj pentru că a refuzat să îl scoată pe Arlauskis din poartă, așa cum a venit mesajul de la patron:

“În prima repriză, am primit gol. Patronul l-a sunat pe team manager: “Portarul trebuie schimbat”. Antrenorul a refuzat. “Bine. Atunci vei fi dat afară după a doua repriză”. Antrenorului nu i-a venit să creadă, dar am pierdut şi a fost nevoit să plece”, a spus Djokovic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri