Caută
Close this search box.

VIDEO Sigur că va fi dat afară din TVR, Ionuţ Cristache vituperează. „Stăm în genunchi, în faţa licuriciului!”

ionuţ cristache

Contractul lui Ionuţ Cristache, jurnalist antenist cu state vechi, la TVR, se apropie de final, lucru evident.

Realizatorul emisiunii România 9, Ionuț Cristache, a confirmat că va fi dat afară de la TVR, după ce șefa instituției, Doina Gradea, va fi înlocuită.
La sfârșitul emisiunii, Cristache a confirmat că va fi dat afară, după ce s-a plâns că a luptat degeaba pentru drepturi și libertăți.
„O să fii și tu schimbat”, i-a spus Liviu Mihaiu lui Cristache, după ce amândoi i-au plâns pe umeri lui Renate Weber, că va fi schimbată din funcție. „Da, da”, a confirmat Cristache.
„Am fost un pic cam imbecil, am luptat de cinci ani de zile aici pentru drepturi și libertăți și nu îi pasă nimănui de drepturile și libertățile noastre, cred că a fost totul degeaba”, s-a plâns apoi Cristache, care marți a avut-o invitată în emisiunea sa pe Elena Udrea, condamnată în primă instanţă, în dosarul alegerilor din 2009.
„Nu a fost degeaba”, au ținut să-l consoleze Mihaiu și Weber. Anterior, în timpul emisiunii, Cristache și-a reluat atacurile la adresa SUA, în contextul în care se vorbea despre Pactul de la Snagov: „Da, stăm în genunchi în fața licuriciului”.
Coaliția va respinge în zilele următoare raportul de activitate al TVR, acest fapt determinând înlocuirea Doinea Gradea, din funcția de președinte-director general al postului public, conform AK24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri