Caută
Close this search box.

Două persoane, împușcate în fața unui spital din Paris. Un mort şi un rănit

paris

Două persoane au fost împușcate în fața unui spital din Paris, a declarat agenției Reuters o sursă din cadrul poliției din capitala Franței. Potrivit sursei, una dintre persoane a murit, iar alta este rănită și tratată la spitalul Henry Dunant, unitatea medicală în fața căreia a fost împușcată.

Atacatorul a fugit pe o motocicletă, a spus sursa Reuters, adăugând că la acest moment nu se știe nimic despre motivația atacului armat. Televiziunea franceză BFM a transmis că cel ucis este un bărbat, iar persoana rănită este o femeie, angajată de spital ca agent de securitate.

Incidentul armat nu a fost un atac terorist, pare a fi o reglare de conturi – a declarat primarul Arondismentului 16 din Paris. ”Am auzit împușcături și am văzut un tip (cu o bluză) cu glugă și am văzut și un om la pământ”, a declarat BFM administratorul unui restaurant aflat chiar în fața locului unde s-a întâmplat.

Șocat, martorul l-a văzut pe atacator cum a înaintat, iar ”tipul aflat la pământ a primit două gloanțe în cap de la mică distanță”. ”Apoi, tipul care a tras a plecat cu foarte mult sânge rece, ca și când nimic nu s-ar fi întâmplat. La 500 de metri îl aștepta un scuter”, a mai povestit martorul.

Spitalul, amplasat în arondismentul 16, unul în care locuiesc în general persoane cu venituri mari, este și centru de vaccinare contra Covid-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri