Turneul european aniversar al formaţiei britanice de heavy metal Judas Priest, care urma să înceapă la sfârşitul lunii mai, a fost amânat din nou, din cauza ”problemelor actuale de vaccinare COVID-19, din Europa”, conform unui anunţ publicat de trupă, pe Twitter.

Turneul reprogramat se va desfăşura în perioada 27 mai 2022 (Moscova, Rusia) – 31 iulie 2022 (Oberhausen, Germania).

Potrivit datelor publicate de trupă, turneul din 2022 include şi un concert la Bucureşti, la 18 iulie, la Arenele Romane.

”Din păcate, din cauza problemelor actuale de vaccinare COVID-19 din Europa nu s-a adus la cunoştinţă că evenimentele noastre din 2021 nu vor putea avea loc aşa cum era planificat – toate datele au fost reprogramate pentru 2022”, se arată în anunţul formaţiei britanice.

”Toate biletele vor rămâne valabile pentru noile date – alte date vor fi anunţate în curând”, se precizează în anunţ, conform Agerrpes.

Formaţia va concerta totuşi în cadrul festivalului Bloodstock Open Air din acest an unde este cap de afiş în cea de-a treia zi a evenimentului. ”Suntem încântaţi să confirmăm că spectacolul nostru din Marea Britanie de la Bloodstock Open Air 2021 în postura de cap de afiş este încă programat pentru luna august şi aşteptăm cu nerăbdare să sărbătorim 50 de ani de Judas Priest şi 20 de ani de Bloodstock”, a transmis trupa.

În noiembrie anul trecut, solistul formaţiei, Rob Halford, a abordat subiectul pandemiei de COVID-19 într-un interviu acordat iHeart Radio din Canada.

„Va trebui să învăţăm să trăim cu acesta. Este ca gripa. Iar acest vaccin este un instrument pentru a ne face bine”, a declarat el, precizând că ”totul trebuie să fie suficient de sigur pentru ca noi toţi să începem să ieşim din nou”.

În septembrie anul trecut, Judas Priest şi Rufus Publications au anunţat publicarea primei cărţi oficiale a trupei, intitulată ”Judas Priest – 50 Heavy Metal Years”, care documentează îndelungata istorie a grupului, potrivit blabbermouth.net.

Formaţia Judas Priest a fost înfiinţată în 1969 în Birmingham, Marea Britanie. Până în prezent, trupa a vândut aproximativ 50 de milioane de copii ale albumelor, dintre care cel mai recent este ”Firepower”, lansat în 2018.

369 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here