Caută
Close this search box.

Simona Halep s-a retras și din turneul de la Stuttgart

halep

Simona Halep s-a retras și din turneul de la Stuttgart, din cauza problemelor de la umărul drept.

„E ciment și nu zgură !” recunoaște Halep din ce cauză nu joacă Fed Cup la Cluj, unde italiencele au refuzat schimbarea suprafeței de joc.

Cu numai trei zile de antrenamente lejere fără să forțeze umărul drept accidentat, Halep a decis să nu joace la Stuttgart, unde ar fi trebuit să evolueze în sală și pe o suprafață cu zgură rapidă și teren dur, precum cimentul.

Nu pot să spun că sunt foarte pregătită pentru ceea ce urmează, dar plăcerea de a juca pe zgură e foarte mare și tot timpul mă motivez parcă mai bine„, a declarat Simona Halep, citată de TVR.

Retrasă de la Doha, Dubai și Stuttgart, plus abandonul de la Miami, Simona nu-și face griji că ar putea fi amendată de WTA cu 25.000 de dolari din cauza acestor decizii.

Exclus! Dacă se analizează de câte ori m-am retras eu, o să se ajungă la o concluzie – că nu m-am retras de foarte multe ori„, a spus Simona.

Special pentru Halep, România a cerut schimbarea suprafeței de joc pentru barajul „Fed Cup” de la Cluj, dar Italia nu au acceptat să se joace pe zgură, ci pe ciment, cum inițial hotărâse chiar Simona.

Faptul că a fost pe hard, acolo, ne-a împiedicat un pic, dar sper să joace bine fetele și să câștige meciul. Sunt în stare să facă acest lucru„, a mai spus Simona Halep.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri