Caută
Close this search box.

Argeş: Bărbatul care a omorât-o pe fosta concubină şi pe fiul acesteia va fi evaluat psihiatric

Bărbatul din comuna Mihăeşti care a omorât-o pe fosta concubină şi pe fiul acesteia, apoi a încercat să se sinucidă, va fi supus, luni, unei evaluări neurologice şi psihiatrice, potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Piteşti.

Bărbatul a fost adus, duminică, (…) în stare de semiconştienţă. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiştii din Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost dus în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a decurs bine. După o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secţia ORL. Este conştient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic şi psihiatric„, se precizează într-o informare transmisă de SJU Piteşti.

O femeie de 37 de ani din comuna argeşeană Mihăeşti şi fiul ei, în vârstă de 15 ani, au fost omorâţi, duminică, de un bărbat de 42 de ani care, ulterior, a încercat să se sinucidă.

Dubla agresiune a fost comisă în zona bisericii din satul Drăghici, atacatorul fiind fostul concubin al femeii. Poliţiştii care au intervenit la faţa locului au găsit mai întâi cadavrul copilului, care prezenta leziuni în zona capului, iar cadavrul femeii a fost descoperit ulterior, în curtea lăcaşului de cult, având o rană adâncă la gât.

Agresorul a fost imobilizat de poliţişti în timp ce încerca să se sinucidă, provocându-şi tăieturi cu cuţitul în zona gâtului, potrivit Agerpres. El a fost preluat de o ambulanţă şi transportat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Piteşti.

Ancheta în acest caz a fost preluată de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, care efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri